Dostava darilnih bonov/daril

Portal Sanjskadarila.si bo darilni bon dostavil v dogovorjenem roku, predvidoma naslednji delovni dan oziroma maksimalno v roku 3 delovnih dni. 

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik Sanjskadarila.si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. 

 

Stroški

1. Možnost (plačilo po povzetju):

Dostava darilnih bonov je brezplačna. Dostava pločevink (ponudnik Gostišče Jezeršek) znaša 3,05 €. Pošilja se priporočeno z odkupnino (plačilo po povzetju). Provizija Pošte Slovenije ni všteta (0,96 € do vrednosti 96 €, 1% nad vrednostjo 96 € do 501 € in 5,01 € nad vrednostjo 501 €). Provizija se plača poštarju.

2. Možnost (plačilo po predračunu):

Dostava darilnih bonov je brezplačna. Dostava pločevink (ponudnik Gostišče Jezeršek) znaša 3,05 €.

3. Možnost (plačilo s PayPal): 

Dostava darilnih bonov je brezplačna. Dostava pločevink (ponudnik Gostišče Jezeršek) znaša 3,05 €.

Kam pošljemo

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov. O spremembi naslova dostave nas lahko obvestite tudi prek e-maila.

Darilni bon lahko pošljemo neposredno obdarovancu (račun se v tem primeru pošlje na naslov, ki ga vi navedete kot naslov za pošiljanje računa).

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, kadar ste izbrali plačilo darilnega bona/darila po povzetju.

Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo ali prevzem na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

Izgled bona

Kupljeno doživetje prejmete v kuverti, v kateri je potrdilo vašega nakupa in dodatna darilna kuverta, namenjena obdarovancu, ki vsebuje darilni bon in dopisni list s potrebnimi podatki ponudnika doživetja.