Vozite BMW M3 dirkalnik

Uporabljeno

Sedite za volan legendarnega BMW M3 v dirkaški izvedbi. Čelada na glavi in zaščitne cevi okrog vas vam bodo pričarale delček delovnega mesta dirkača.

Več podatkov

700,00 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

BMW M3:

Dirkalnik za rally tekmovanja na osnovi BMW M3 serije E46. Varnostno pripravljen avto po dirkaških predpisih FIA. Podvozje prilagojeno rally vožnji.

Termini:

Vožnje se izvajajo v okviru Pirman Racing Day dogodkov predvidoma dvakrat letno (pomladi in jeseni) in praviloma preko vikenda. Točni datumi so znani običajno do tri tedne vnaprej. Zaradi zahtevne organizacije in letalskih predpisov ni na voljo dodatnih terminov. V primeru dežja se termin prestavi na ugodnejše vremenske razmere.

Več na:  http://www.pirman-racing.com/aktualno/

Obvestilo izvajalca Pirman Racing:

Glede na več zanimanja kot v preteklosti, bomo ob ustreznem vremenu in dovolj prijavljenih izvedli dodatni termin v pozni jeseni 2018. Interesenti kot tudi že prodani boni lahko preverite stanje pri nas.

Izvedba:

Vožnje se izvajajo individualno. Voznik se najprej seznani z varnostnimi zahtevami. Nato sledijo 3x 15 minutni turnusi lastne vožnje. V dirkalniku vožnjo nadzira inštruktor-sovoznik.

Vožnja je zahtevna in od udeležencev pričakujemo pripravljenost na osnovne učne vsebine treninga pri visokih hitrostih. Obvezno je ustrezno razumevanje dela z inštruktorjem in varnosti.

Proga:

Dolžina proge je približno 1,5 km. Proga je primerno varna in namenjena vožnji pri višjih hitrostih. Osnovne varnostno-vozniške informacije so na voljo pred vožnjo v obliki obveznega briefinga z voznikom.

Cena:

     Celoten paket priprave, izvedbe in opreme voznika ter 3x 15 minut lastne vožnje stane: 700 eur z DDV.    

     Cena vključuje vse potrebno za izvedbo vožnje.

Lokacija: Letališče Lesce, Alpski letalski center Lesce


Nakup bona: boni so naprodaj preko celega leta z ustrezno veljavnostjo.

Pogoji:
Vozniki: obvezno veljavno vozniško dovoljenje. Priporočamo udobno obutev in oblačila ter za voznice obvezno čevlje z nizko peto.

Varnost: Udeležba je za vse na lastno odgovornost, vozniki morajo slediti navodilom inštruktorja. Organizator si pridržuje pravico do izločitve voznika iz voženj, v kolikor se voznik ne drži navodil oz. je njegova vožnja nevarna.

Informacije: 

info@pirman-racing.com

030 316 316

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vozite BMW M3 dirkalnik

Vozite BMW M3 dirkalnik

Sedite za volan legendarnega BMW M3 v dirkaški izvedbi. Čelada na glavi in zaščitne cevi okrog vas vam bodo pričarale delček delovnega mesta dirkača.