Vozite Porsche 911

Nov izdelek

Porsche 911 Carrera S, najnovejši model iz ponudbe nemške tovarne. Prava 911 legenda.

Več podatkov

200,00 € z DDV

  • Vožnja 4x krog s Porschejem 911
  • Vožnja 4x krog s Porschejem 911 in videposnetkom vožnje

Na seznam želja

Več podatkov

PORSCHE 911 Carrera S z zavidljivimi 450 konji in končno hitrostjo 308km/h, ki se začne s 3,7s pospeška do 100km/h.

Termini:

Vožnje se izvajajo predvidoma dvakrat letno (pomladi in jeseni) običajno  ob vikendih. Točni datumi so znani tri do štiri  tedne vnaprej. V primeru dežja se termin voženj prestavi na ugodnejše vremenske razmere.

Dolžina kroga je približno 1,5 km. Proga je primerno varna za dinamično vožnjo. Posebno predznanje ni potrebno. Osnovne varnostno-vozniške informacije so na voljo pred vožnjo v obliki obveznega briefinga za voznike/ce. Vožnjo nadzira inštuktor na sovozniškem sedežu.

 

Vožnje se izvedejo v manjših skupinah. Voziki/ce se najprej seznanijo z varnostnimi aspekti in kot sovozniki spoznajo progo v okviru dodatnega-spoznavnega kroga. Nato sledijo štirje krogi lastne vožnje. Na koncu zaključene skupine je čas za fotografijo.

Doživetje traja približno uro in pol.

Izvedba:

Vožnje se izvajajo v manjših skupinah. Vozniki se najprej seznanijo z varnostnimi zahtevami in kot sovozniki spoznajo progo v okviru dodatnega kroga. Nato sledijo štirje krogi lastne vožnje. Na koncu zakjučene skupine je čas za fotografijo.

Celotno doživetje traja do uro in pol.

Proga:

Dolžina proge je približno 1,5 km. Proga je primerno varna in kljub višjim hitrostim ni potrebno posebno predznanje. Osnovne varnostno-vozniške informacije so na voljo pred vožnjo v obliki obveznega briefinga z vozniki. Vožnjo nadzira inštruktor-sovoznik. 

Cena: Vozniki:

           4x krog s Porschejem 911 220 EUR z DDV

           4x krog s Porschejem in videoposnetkom vožnje 240 EUR z DDV

          Cena vključuje vse potrebno za izvedbo vožnje.

Lokacija: Letališče Lesce, Alpski letalski center Lesce


Nakup bona: boni so naprodaj preko celega leta z ustrezno veljavnostjo.

Pogoji: 
Vozniki: obvezno veljavno vozniško dovoljenje. Priporočamo udobno obutev in oblačila ter za voznice obvezno čevlje z nizko peto.


Sovozniki: minimalna starost 18 let , s prisotnostjo in izjavo staršev lahko osebe od 15 do 18 let, pri čemer je odločitev na strani izvajalca glede ustrezno varnega sedenja v avtu (višina osebe).

Varnost: Udeležba je za vse na lastno odgovornost, vozniki morajo slediti navodilom inštruktorja. Organizator si pridržuje pravico do izločitve voznika iz voženj, v kolikor se voznik ne drži navodil oz. je njegova vožnja nevarna.

Informacije: 

info@pirman-racing.com

030 316 316

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vozite Porsche 911

Vozite Porsche 911

Porsche 911 Carrera S, najnovejši model iz ponudbe nemške tovarne. Prava 911 legenda.